LVI-Lakia OyLapualainen alan ammattilainen pieniin ja suuriin korjaus- sekä uudisrakennustöihin

LVI-LAKIA OY LAPUA

LVI-Lakia Oy on perustettu vuonna 2013 Lapualla. Yritys toimii ensisijaisesti Lapualla ja Pohjanmaan alueella. Palvelemme sopimuksesta myös pidemmän matkan päässä.

Teollisuuden korjaus- ja uudisrakentaminen on meille tuttua emmekä vieroksu mitään LVI alaan liittyviä kohteita tai haasteita. Palvelumme on suunnattu sekä kuluttajille että yrityksille. Meillä työskentelee vakituisesti kolme ammattilaista, jonka lisäksi omaamme erittäin laadukkaan verkoston. Saat kauttamme niin pienet kuin suuretkin urakat aina laadukkaalla jäljellä ja aikataulussa pysyen. Työntekijämme kouluttautuvat jatkuvasti alan uusimpiin trendeihin ja pitävät huolta, että tarvittavat luvat ovat kunnossa ja työt voidaan toteuttaa turvallisuusmääräyksiä noudattaen. 

Kaikki maalämpöasennukset toiveidesi mukaan!       

Luotettava kumppani

Yrityksemme kuuluu Suomen LVI-yhdistykseen (SULVI) ja Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Otamme vastaan kaikenlaisia töitä ja palvelemme teitä aina tasavertaisesti työstä riippumatta. Meille mikään kohde ei ole liian pieni tai liian suuri.

Toimintaamme ohjaa asiakasystävällinen ja ammattitaitoinen toiminta. Yrityksemme työntekijöiden sertifikaatit (tulityö, työturva) ovat kunnossa, joten työt tulevat aina toteutetuksi lainmukaisesti. Olemme joukko iloisia, täsmällisiä ja luotettavia ammattilaisia. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä.

Löydät meidät myös Facebookista »

      

Ota yhteyttä

 
Sivukartta